Trycksaker

Visst är det en härlig känsla att för första gången få hålla i någonting med sin egen logga på. Det tycker i alla fall vi! Vare sig det är ett gäng nya visitkort, årets flyers för det kommande julbordet eller ett helt matchställ till fotbollslaget så är känslan av nytt ofta faktorn till nytt och friskt engagemang. Därför får vi så ofta glädje av att se våra kunder nöjda med deras trycksaker, men framför allt stolta över att ha varit med om att göra en tanke till verklighet.

Profilkläder, jacka med broderad logtyp på ryggen.

Trycka eller brodera på textil

Att trycka på textil är ofta en riktig stämningshöjare. Ofta är det inte till en person som leveransen sker, snarare ett lag som vill trycka matchställ, ett stort läger som vill trycka t-shirts, samt en och annan bibelskoleklass som vill trycka snygga tygkassar för att skapa ett minne och sammanhållning i klassen.
Givetvis är det inte endast dessa tre kategorier vi sysslar med. Rollups, Beachflaggor, Jackor, Arbetarbyxor, mössor, kepsar, och mycket mer står på reportoaren.
En annan favorit är också att brodera sina plagg för en extra exklusiv känsla. 
Har du en idé som du vill förverkliga? Hör av dig!

Broschyrer & Flyers

Broschyrer och flyers är, trots vår digitala tidsålder, någonting som kan ge ett väldigt stort intryck. Om det så gäller att förklara en färdsträcka, en liten förening eller en enorm organisation, så gäller det att få fram ett tydligt budskap i en produkt med hög kvalité. Trycksaken sätter en prägel på hur människor kommer uppfatta ert varumärke och företag framöver, även långt efter att ni har träffats. Därför sätter vi oss gärna ner med er och lyssnar vad just ni behöver samt kommer överens om en plan för hur vi tillsammans kan skapa en broschyr eller en flyer som tilltalar din målgrupp.

Behöver du hjälp med en broschyr eller flyer?

Visitkort

Det här är en personlig favorit på Jmgraphic! Många kanske tänker ”Jag behöver ett visitkort, vad ska jag skriva på det?”, men vi har en annan filosofi som låter ”Nu ska vi göra ett visitkort, hur skapar vi en wow-känsla den här gången”?

Istället för ett helt vanligt visitkort som snabbt stoppas ner i fickan, letar vi ständigt efter möjligheter som förvånar mottagaren, eller skapar ett samtalsämne.

  • Säg att du driver ett företag som säljer båtar. Givetvis fixar vi fram visitkort till dig som är av plast, för att alla vet ju att papper förstörs av vatten.
  • Jaha, du är konsult och träffar ofta dina kunder över en lunch? Ja, men vad sägs om visitkort i form av ett kuponghäfte, där varje kupong innehåller ditt namn och nummer tillsammans med texten ”Gratis lunch för en person vid valfri restaurang”. Perforerad så klart, så du stiligt kan ”dra av” en kupong och se din kund förundrad av din finess.
  • Eller är ni kanske ett gäng florister som behöver synas lite? Då kan vi ju trycka upp ett gäng linjaler med kontaktuppgifter på. ”Varför då?” - Tänker du. Jo, för att era kunder kommer också tänka så, och då kan ni förklara för dem att detta var den roligaste blom-pinnen som ni hittade. Smart och användbart. Perfekt!

Möjligheterna är oändliga. Frågan är bara vad som får dina kunder att stanna upp och fundera en extra gång.
 Vi hjälper gärna till att brainstorma!

Pennor med tryck eller gravyr

Pennor med tryck

När vi har gjort en hemsida åt en kund, så ingår givetvis att vi kommer till dem och visar hur de administrerar hemsidan. Varje gång vi gör det, så får våra kunder ett litet anteckningsblock och en penna som givetvis har vår logga ingraverad på sig. Kunderna har så klart redan med sig en penna, men det är inte vad det handlar om. Att ge bort någonting gratis öppnar upp kunden och lättar upp stämningen, och dessutom sitter det en logotyp på, som marknadsför vårt företaget. Har du någonsin funderat på varför alla företag på mässor eller möten ger bort pennor? Någonting som de flesta har i överflöd hemma eller på kontoret? Nu har du kanske det, och då förstår du att du också kan nå dina kunder, eller göra dem gladare med endast en liten pryl. Kvalitét eller kvantitet, det är upp till dig. Och vi hjälper gärna dig i tankeprocessen, layout och genom hela beställningen.

Kuvert med tryck

Fakturor, offerter, material, kort, flyers, folders, prover och bilder. Vi lever som sagt i en digital värld, men ibland så räcker inte det digitala till. Många gånger så behöver man skicka saker med vanliga posten och återigen har vi ett sätt för er att synas. Mottagaren vet direkt vem avsändaren är, och säkert några på vägen också. Vi tycker att det är viktigt att profilera sig även på kuvert.

Vill du ha ett prisförslag på kuvert till dig? Hör av dig till oss, så får du välja om du vill ha det via e-post, eller i ett av våra snygga kuvert!

Tygkasse eller tygpåse med eget tryck

Profilreklam

Profil- och presentreklam som presenterar ditt företag, tjänst eller produkt på rätt sätt kan vara din bästa investering. Det blir ett bra första intryck som håller. Trycksaken sätter en prägel på hur kunden kommer uppfatta ditt företag och varumärke framöver. Det är också något som dina kunder kan se och känna ditt varumärke genom. Även långt efter att ni har träffats. Läs mer om giveaways och presentreklam.

Dina trycksaker ska också följa din profil

Dina trycksaker ska tydligt följa ditt företags grafiska profil, den röda tråden. Det ska också se snyggt ut och kännas bra. Det är också viktigt att ha bra bilder som beskriver ditt företag. Vi hjälper dig med bra bilder och en snygg layout som följer ditt företags röda tråd.

Hör av dig så kan vi berätta mer och ger dig bra tips och råd.

Trycksak, Visitkort för företaget Hus400
Trycksak, Flyer för företaget Doktor Anne

Vi gör Hemsidor & Grafisk design

Grafiska profiler
för seriösa intryck.

Den röda tråden genom din kommunikation och ditt informationsmaterial. En enkel beskrivning av en Grafisk Profil är att jämföra med en bruksanvisning…

Fräscha hemsidor
för alla skärmar.

Hemsidan är ofta det första din kund och/eller leverantör möter. Därför är det viktigt att hemsidan håller både kvalité och klass. Det är viktigt att det är lätt att uppdatera, så att den hela tiden innehåller ny och korrekt information…

Trycksaker
med känsla och kvalité.

De tryckta produkterna är en av företagets viktigaste delar när det gäller dess grafiska identitet. En trycksak som presenterar ditt företag, tjänst eller produkt på rätt sätt kan vara din bästa investering. Det blir ett bra första intryck som håller…

Hör av dig till oss!

Fyll i formuläret här nedan, så lovar vi att svara så fort vi kan!
Vill du bli kontaktad via telefon? Skriv med ditt telefonnummer,
så ringer vi upp dig.

Jmgraphic AB
Nygatan 84
702 13 Örebro
T: 070 241 76 00
Org.nr: 556899-3215
Bank: 884-2072
Swish: 123 550 33 88