Hemsida för företag

Faktum är att det första din kund och/eller leverantör möter är din hemsida.

Därför är det viktigt att hemsidan håller både kvalité och klass. Det är viktigt att det är lätt att uppdatera, så att den hela tiden innehåller ny och korrekt information. Det gör att förtroendet för ditt företag ökar och vägen till att göra affär med ditt företag känns tydlig, rak och enkel.

Vi på Jmgraphic AB arbetar med ett av världens mest använda administrationsgränssnitt som heter WordPress. Ungefär sju av tio webbplatser världen över grundar sig på just WordPress.
Att WordPress har blivit så populärt beror på att många tycker att det är mycket enkelt att lära sig och att fortsätta arbeta med. WordPress är mycket flexibelt, vilket tillåter oss att hjälpa dig att skapa allt ifrån en webbshop till en proffsig hemsida för företaget.

Vi hjälper dig med en hemsida som är enkel att uppdatera

Här är några exempel på vad du får ut av att anlita oss:

  • Du kommer själv, både snabbt och enkelt, kunna uppdatera information och bilder
  • Din hemsida kommer ramas in av tilltalande design som givetvis matchar ditt företags grafiska profil
  • Vi kan också hjälpa dig så att sidan ser bra ut och kommer vara enkel att navigera oavsett om dina besökare surfar via sin smarta telefon, surfplatta eller dator (Responsiv design)
  • Du får dessutom hjälp med Webbhotell och E-post.

En sak till, det är viktigt

Även om du kan göra en massa saker själv på din nya hemsida så betyder inte det att vi lämnar dig i sticket. Tvärt om, vi finns bara ett telefonsamtal eller ett mejl bort om du skulle vilja ha svar på någon fråga. Eller du kanske har fått blodad tand och kommit på en ny superbriljant idé som du behöver ha hjälp att vidareutveckla?

Hör av dig så berättar vi mer!

Vi gör Hemsidor & Grafisk design

Grafiska profiler
för seriösa intryck.

Den röda tråden genom din kommunikation och ditt informationsmaterial. En enkel beskrivning av en Grafisk Profil är att jämföra med en bruksanvisning…

Fräscha hemsidor
för alla skärmar.

Hemsidan är ofta det första din kund och/eller leverantör möter. Därför är det viktigt att hemsidan håller både kvalité och klass. Det är viktigt att det är lätt att uppdatera, så att den hela tiden innehåller ny och korrekt information…

Trycksaker
med känsla och kvalité.

De tryckta produkterna är en av företagets viktigaste delar när det gäller dess grafiska identitet. En trycksak som presenterar ditt företag, tjänst eller produkt på rätt sätt kan vara din bästa investering. Det blir ett bra första intryck som håller…

Hör av dig till oss!

Fyll i formuläret här nedan, så lovar vi att svara så fort vi kan!
Vill du bli kontaktad via telefon? Skriv med ditt telefonnummer,
så ringer vi upp dig.

Jmgraphic AB
Nygatan 84
702 13 Örebro
T: 070 241 76 00
Org.nr: 556899-3215
Bank: 884-2072
Swish: 123 550 33 88